Anunțuri publicitare

Hello, hello,
Pentru inceput, iti urez bun venit pe pagina noastra de blog. Fie ca esti pasionat/a de fashion, de arta , de frumos ori esti in cautarea spiritului rebel si liber in marea familie a modei, sper ca pe aceste pagini albe sa devenim prieteni, sa te inspiram, sa-ti oferim o stare de bine si impreuna, de ce nu?! sa scriem istorie!

Cate ceva despre noi 🙂

Asa cum ne zice Harnie Fogg “Sunt mode in tot felul de lucruri, nu doar in vestimentatie ci si in idei si chiar in nume proprii”; este evident ca moda reprezinta un mecanism general, aplicat mai multor aspecte ale vietii, mai ales celor referitoare la gusturi.
Pentru noi, moda semnifica o anumita deprindere: a face un lucru intr-un anumit fel, unic si diferit .

Viziunea noastra este aceea de a crea o simbioza intre rebel, hippie, elegant si excentric. Desi, initial probabil ai spune ca aceste 4 “formule” nu se vor putea impaca niciodata, noi incercam sa incadram prin idei, ganduri, culori, materiale si forme, concepte si tendinte unice pe piata de fashion.
.
.
.
In decembrie 2016, am lansat prima colectie, Morphina. Ca orice colectie de inceput, ea a devenit oarecum princiala din mai multe motive si anume: Desi ai spune ca nu respecta o liniaritate anume, fiecare piesa vestimentara de fapt, va fi “varful” colectiilor viitoare devenind o colectie cu rol vizionar. Avand un spirit timid pentru inceput, Morphina pentru noi este o colectie “sensibila si fragila” , ea fiind copilul nostru rebel ce va fi crescut sub acoperisul casei noastre, obsesiv si frecvent stimulat in a deveni un adevarat avangardist.
Daca ai aruncat un ochi pe paginile site-ului nostru, am ales sa avem doua paliere de prezentare a creatiilor: PRET-A-PORTER si ART-A-PORTER. Creatiile de PRET-A-PORTER ti le punem la dispozitie atat in mediul online cat si local si binenteles, sunt realizate in serie pe marimi generale. Folosim materiale extra-premium si suntem de parere ca o mare parte din aspectul final este dat de calitatea tesaturii din care este realizata vestimentatia.
Creatiile de ART-A-PORTER sunt made-to-measure, ceva ce vrem sa fie WOW, sa aiba spiritul de “standout” , sa fie visatoare ; se creaza pe masurile tale si au un element unic pe piata: NU le multiplicam ; deci si prin urmare daca vei achizitiona o rochie din seria de ART-A-PORTER, va fi unica datorita modelului, structurii materialului, formelor textile cu obligatia si promisiunea noastra ca un alt model identic nu va mai iesi vreodata de pe portile atelierului nostru. Apropo, la aceste rochii se lucreaza in medie 100 ore. Pe sectorul de ART-A-PORTER, realizam rochiile la comanda, rochii de zi sau de seara si iti oferim initial 5-10 modele avand in vedere proportia corpului tau, tenul, semnele corporale, culoarea parului, etc. si impreuna cu tine vom alege cea mai buna solutie. De altfel iti oferim posibilitatea ca in cazul in care, apar divergente in urma alegerii modelului, sa restituim integral suma de bani daca in momentul finalizarii produsului , acesta nu este agreat din diverse motive sau pur si simplu simti ca nu te “prinde”. Punem mare accent pe accesorizare si modele cat mai visatoare, de aceea, de multe ori ne dorim sa ne asumam anumite riscuri.

Asadar acestea fiind spuse, sper ca ti-am captat atentia si nu te-am plictisit cu prea multe detalii iar in cazul in care ai intrebari suplimentare ne poti lasa mai jos un comentariu, ori ne poti contacta pe site la sectiunea CONTACT, pe facebook la adresa : www.facebook.com/mihaipopaclothing.com sau la numarul de telefon : 0749 394 628 / 0744 443 917

​Sa ai o zi faina si nu uita niciodata ca poti sa fii orice vrei tu sa fii!

 

 

 

 

 

 

 

 

MORPHINA COLLECTION

Morphine, the debut collection, is named after the Greek God of dreams, Morpheus. Born spontaneously, out of pure passion and love for beauty, it is suitable for various occasions and it is addressed, primarily, to less conventional women, who do not accept any rules and limits. The collection “Morphine”, like a summer dream, complies with several essential values: lightness and comfort carefully selected high-quality materials and styles. The design and handmade applications give a special flavor, designed to complement women’s personality: powerful but also feminine.
In fact, each item in this collection is designed to say a unique story with the help of color, texture and material cut. Morphine only contains 7 pieces that are meant to be a visual summary of the following collections. Thus, taken apart, may seem like a disorganized collection that does not comply with the same style linearity but taken together the collection has a mission to complete a certain type of personality. Starting with the simplicity, beauty, and luxury of the last century, marked by specific elements (feathers, pearls, fur collar carefully crochet, painting textbooks), the collection is gradual, by cut and length diversification, a slight shift to today’s sexy and independent woman, who is ready at any time to accept new challenges.
Finally, the rebellious spirit and contagious energy of childhood come to surface through the clothing line with edgy and hippie influences, using sticker applications and disorderly movement cuts that allow women to feel cheerful and determined.

Anunțuri publicitare